chudnem

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Začínam odznova

Úplne náhodou som sa dostal k svojmu blogu z roku 2008. A po prečítaní článkou ktoré ma naozaj zaujali, som si začal spytovať svedomie prečo som to tak nechal a nepokračoval v premene roku 2008.
Úplne náhodou som sa dostal k svojmu blogu z roku 2008. A po prečítaní článkou ktoré ma naozaj zaujali, som si začal spytovať svedomie prečo som to tak nechal a nepokračoval v premene roku 2008. Síce odvtedy sa mi už viackrát podarilo aj schudnúť len to bol všetko taký jojo efekt. Chcel by som pokračovať vo svojom prvotnom zámere a pokračovať v boji s vlastným telom. Verím že ho prekonám a vyhrám sám nad sebou. Oproti prvotnému úmyslu ísť behať maratón som si dal menší cieľ a to je v marci si zabehnúť na 10 km trati na Bratislavskom maratóne. Tak držte palce. Kedže pomalý prichádza zima a behať sa mi moc v zime nechce a pri vysokej váhe sa to ani moc neodporúča. Začínam stacionárnym bicyklom. Verím že to s pomocou Božou dokážem a prekonám samého seba. Za každý jeden kilometer ktorý odkrútim venujem z vďačnosti k Bohu 2 centy na projekt Novej evanjelizácie. Už dneska mám za sebou prvých 10 km. Človek sa cíti hneď lepšie. Dúfam že už konečne nebude môj stacionárny bicykel slúžiť ako vešiak ale budem na ňom riadne makať. Držte mi palce :)

Denník | stály odkaz

Komentáre

  1. Držím ti palce
    Veľmi ti želám aby si schudol a dúfam že tvoj plán sa naplní.
    publikované: 16.02.2019 22:48:46 | autor: Ako schudnúť (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014